Întâlnire deschisă / despre masculinitate și vulnerabilitate

Întâlnire deschisă / despre masculinitate și vulnerabilitate

luni, 20 mai `19

Întâlnire deschisă / despre masculinitate și vulnerabilitate

Vă invităm la o întâlnire deschisă în care patru bărbaţi din domenii profesionale diferite discută despre masculinitate, din perspectivă personală.

În „Evoluția Bărbatului”, Grayson Perry ridică câteva întrebări la care vor răspunde invitaţii noştri: Ce înseamnă să fii bărbat în secolul XXI? Ce fel de bărbat ar putea face din lume un loc mai bun? Ce s-ar întâmpla dacă am regândi filozofia de tip macho și am îmbrățișa un ideal diferit de masculinitate?

Silviu Istrate (Faiăr) - 23 de ani, digital strategist, memar

Radu Umbres - 38 de ani, doctor în antropologie socială

Eduard Gabia - 35 de ani, performer, muzician

Ștefan Botezatu - 43 de ani, arhitect, muzician

Întâlnirile Deschise sunt un pretext pentru a crea un cerc de discuții ce se manifestă natural. Ne dorim să împărtășim experiențe și cunoștințe, încurajând exprimarea liberă și dreptul la replică.

Intrarea este liberă și deschisă oricui e interesat.

⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
Vagenta este o colectivă care chestionează și explorează perspective feminine prin exerciții de înțelegere a rolurilor identitare și de gen din societatea contemporană, cu provocările, limitările și delimitările lor.

Editura Vellant e îndrăgostită de cărţile frumoase, de la copertă până la ultimul cuvânt. A pornit la drum în 2007 cu o carte care îşi propune să rescrie istoria artei: Oglinda lumii. De atunci creşte.
Are încredere în puterea de inspiraţie a cărţilor-obiect şi a cititului pe îndelete, chiar şi într-o epocă a digitalizării.