Cartea săruturilor | Iv cel Naiv, ilustraţii de Vali Petridean - lansare de carte

Cartea săruturilor | Iv cel Naiv, ilustraţii de Vali Petridean - lansare de carte

miercuri, 18 mai `16

Cartea săruturilor | Iv cel Naiv, ilustraţii de Vali Petridean - lansare de carte

Miercuri, 18 mai, ora 19.00, la Cărtureşti Carusel, lansăm Cartea Săruturilor.

Încântă-ţi urechile cu un sărut. Sau mai multe.
Muzele de la Muse Quartet transpun în muzică o parte dintre săruturile scrise de Iv cel naiv împreună cu cititorii, ilustrate de Vali Petridean şi interpretate de Răzvan 'Krem' Alexe într-un eveniment destinat exclusiv celor care obişnuiesc să sărute.
Vino să auzi cum sună sărutul mitralieră, sărutul de la Foişor sau cel al bunicii multpreaiubitoare!
______________________________________
Cartea săruturilor strânge într-un volum 42 de tipuri de sărut trăite chiar de cititori, puse în versuri de Iv cel Naiv și ilustrate de Vali Petridean. De la cel mai nevinovat la cel mai electrizant, de la cel mai familiar la cel mai spontan, de la pasiune la pupic, multe dintre săruturile trăite sau imaginate de cititori se răgăsesc aici. Cartea săruturilor nu este doar pentru cei îndrăgostiți: părinți, iubiți, bunici, prieteni sau copii veţi descoperi poezia propriilor săruturi între paginile ilustrate.

Incluse în cel de-al cincilea volum semnat de Iv cel Naiv şi ilustrat de Vali Petridean, cele 42 de tipuri de sărut sunt de testat, rememorat, reinventat, povestit, repovestit, de citit și recitit.

În vacanţă, pentru lecturi de seară, la cafeaua de dimineață, din dragoste pentru poezie, Cartea săruturilor rescrie poveştile cititorilor sărut cu sărut.

Două adrese de ținut minte: ivcelnaiv.ro şi valipetridean.com.

Un proiect inspirat şi realizat împeună cu L'Oréal Paris