Transport gratuit la comenzile de minim 75 lei.

Despre noi

Cine suntem

Aventura Vellant a început în noiembrie 2007. Am pornit atunci la drum cu o carte care îşi propune să rescrie istoria artei: Oglinda Lumii. De atunci am tot crescut. Pe lista noastră vei găsi #cărțiînsemnate din toate domeniile și genurile – literatură, filosofie, psihologie, sociologie, epistemologie, proză, poezie, carte pentru copii –, pe scurt cărți pentru toate gusturile, inspirate de pasiunile noastre: arta străzii & arta comunitară, știința, literatura contemporană sau cartea ilustrată pentru copii. Încă de la începuturile ei, echipa Vellant a încurajat cititul liber și alte excentricități, fiindcă ne place să căutăm, să scormonim și să depășim granițe. Cei trei piloni editoriali sunt colecțiile Endorfiction, Versant și Pasărea Măiastră, lor alăturându-li-se alte patru categorii: Velan, Alain de Botton, Cititrol și Iocan.

#Endorfiction — Cărțile din colecția Endorfiction vă pot provoca un exces de endorfine. Studiile arată că endorfinele – hormonii fericirii - sunt responsabile pentru o viață mai lungă și întăresc sistemul imunitar. Formula specială de literatură străină selectată de Editura Vellant pune pe masă subiecte-tabu. Cărțile Endorfiction disecă teme contemporane, deloc sau foarte puțin vizitate. Sunt scrise proaspăt și curajos. Au voci unice. Toate vorbesc despre descoperire. Sunt cărți cu endorfine.

#Versant — Noi credem că, dacă urci pe raftul cărților citite, ai o perspectivă din ce în ce mai largă asupra lumii în care trăim. Pentru Versant am ales cu pasiune, responsabilitate și discernământ acele cărți care ne inspiră și ne dezvăluie universuri nebănuite. Versant înseamnă non-fiction revelator și incitant.

„Pasărea măiastră” unește sub aripile ei basme românești ilustrate de artiști români. Deși textul rămâne fidel autorului, ilustrațiile zburdă până în prezent prin întruchipări imaginate de opt artiști români. Astfel, celebrele povestioare scrise de Ion Creangă, Petre Ispirescu, Ioan Slavici sau Mihai Eminescu sunt aduse în ziua de azi de George Roșu, Ileana Surducan, Mădălina Andronic, Vali Petridean, Alexandru Ciubotariu, Maria Surducan, Nura El-Sayed și Cristiana Radu.

#Velan — Colecția Velan spune povești proaspete și emoționante, pentru copii curioși și plini de imaginație. Bogat ilustrate, cărțile din Velan au misiunea de a deschide și încuraja gustul copiilor pentru arte vizuale, cu concursul unor artiști de top, români și străini. De la primele cărți ilustrate ale unui copil, cu rime amuzante sau povestioare cu personaje adorabile, la cărți de aventuri sau albume tematice pentru cititori de până în 14 ani, Velan propune o colecție de cărți numai bune de savurat, păstrat și admirat. Perfecte pentru biblioteca personală sau pentru cadouri memorabile.

Unde ne găsiţi

Online

Telefonic

tel:
0733 106 768

Prin e-mail

Pentru informaţii, laude, reclamaţii generale, proiecte editoriale ne puteţi scrie la
info:
editorial@vellant.ro

Pentru informaţii sau probleme legate de comanda dumneavoastră ne găsiţi întotdeauna la
comenzi:
comenzi@vellant.ro

distribuție:
distributie@vellant.ro

În librăriile cu lume bună

În librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, CLB, Diverta și în toate librăriile mari din țară.

Acasă

Suntem acasă de luni până vineri, între 09.00 şi 17.00 şi uneori peste program.


Dacă doriți să ne faceți o vizită, țineți minte adresa:

Hartă